Zal ik me nu wel of niet optutten?

Dakoyria

Zal ik nu wel of toch maar niet? Een vraag die ik me
maar steeds stelde...
Werkelijk 'Op chique' omdat het Kerst is, terwijl mij
me geen kip zelfs belde!

Het liefst bracht ik de dagen door in een gemakkelijk
zittend joggingpak...
Maar stel je eens voor dat onverwacht tóch iemand
komt... en vervolgens dan de gek met me stak?!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zal ik me nu wel of niet optutten?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.