INLOGGEN
«»

Ongeregelder leven

Het voor altijd alleen zijn zet je al snel aan
tot ongeregelder eten Al rap magnetron
maaltijden gekocht, dat kon best wel wat
beter...

Tijdig opstaan is geen item, wél dan het
te late naar bed gaan Nog even dit en dat zien
Te elfder ure belt zelfs nog iemand...
Je negeert gewoon die zo late telefoon

Overdag lijken de uren veel te kort; van alles
en nog wat waarin jij je stort Grosso modo
loopt dit alles gesmeerd Alleen die geliefde en
meer dan vertrouwde stem aan wie je vertellen

wilde..... Al veel te lang volkomen ontbeerd!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ongeregelder leven’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.