INLOGGEN
«»

Samen poffertjes eten?

Hoopvol vraagt ze mij: 'Houdt je van poffertjes?
Ik heb een speciale pan daarvoor in huis...
Zo gezellig samen, de ingredienten zijn er al,
maar melk ontbreekt nog bij me thuis

Als alles dan compleet daar is, mogelijk al een
volgende keer?
Nu dan een kopje thee met wat lekkers; doe je
bij een volgend treffen met me mee?

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Samen poffertjes eten?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.