INLOGGEN
«»

Bewust kinderloos?

Zou zij ooit voor kinderloosheid gekozen hebben?
Ouders en broer nu al heen...
Haar wacht straks dan haar pensioen, werken geen
Nog is haar man daar, niet compleet zo alleen

Ik bewonder haar om haar moed, gewoon doorademen
dat zij doet vanuit een oneindige bron van liefde en
goedheid Zij weet door optimisme geleid, intuitief dan
hoe dat moet!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bewust kinderloos?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.