INLOGGEN
«»

Dat je gaat

Het is donker
Donker in mij

Het is koud
Koud in mij

Soms
Is het warm

Maar het gaat snel voorbij

Omdat kleuren grauw worden
En de gedachten sterven

Omdat kleuren grauw worden
En mijn dromen bederven

Omdat ik het niet aan kan
Dat je gaat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ferrum
Actief sinds: 07-01-2021Informatie bij het gedicht:

Omdat alles langzaam gaat Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dat je gaat’ van Ferrum zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.