INLOGGEN
«»

Verdwaald

Ik ben verdwaald dat is wat mijn hoofd te zeggen heeft,
Mijn hoofd zegt dingen terwijl mijn gezicht hele andere uitdrukkingen geeft.
alles is een rotzooi mijn goede pad is geblokkeerd,
Zonder hulp kan ik er niet door hoe hard ik het ook heb geprobeerd.
Maar daar ga je weer je schiet door me heen,
Stomme pieker gedachten jij bereikt mij wel en dat is zo gemeen.
Je laat me dingen zien en voelen die donkerder zijn dan het duister,
Ik probeer je te negeren maar onbewust weet je dat ik toch luister.
Je bent mijn grootste vijand maar ook stiekem mijn beste vriend,
Ik kan niet meer zonder je ook al doe je me alleen maar pijn en verdriet.
Je bent net zo verdwaald als ik hè? Laat het me dan sorteren,
Dan geef ik je een thuis zodat je naar mij niet meer terug hoeft te keren.
Dan kan ik weg uit deze donkere plek zonder licht,
Dan zet ik het masker af en dan is er weer plek voor een echte lach op mijn gezicht.
Maar voor nu ben ik verdwaald in mijn eigen hoofd,
En ben jij het pieker gedachten die mij van mijn goede pad beroofd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lindy
Actief sinds: 31-10-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verdwaald’ van Lindy zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.