INLOGGEN
«»

In de ban gedaan

'Men' uit zijn afkeer van mij, nee niet in het
woord, maar nadrukkelijk in een veelzeggend
gebaar Ik voel me daaronder meer dan naar,
druip maar af en verdwijn Nou niet bepaald
de ereprijs voor tact en geduld uitgedeeld...

Achter jouw rug voel je dat de sfeer met
achterbaks geroddel en geklets wordt gevuld
Ogen prikken als het ware in je rug, je bedenkt
vrijwel gelijktijdig dat zij kunnen stikken!
Je moet voortaan echt wat seletiever zijn.....

Bij wie voel jij je nog wel goed zonder al te
klagerig te willen zijn?

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In de ban gedaan’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.