INLOGGEN
«»

Elkaar weer eens volop zien mogen!

Ik verlang hevig naar een kletterende lach,
de tijd dat je elkaar weer volop zien mag!
Een teveel aan verbroken banden door
een overmaat aan verdriet; sommigen
redden de corona-perikelen domweg niet

De gesprekstoon is te lang al niet meer
luchtig; een en al zwaarte, het virus treft je
duchtig
De t.v. werkt ook niet altijd mee, een over-
vloed aan opinieprogramma's volop!
Dit soort 'ontspanning' is niet jouw idee.....

Mogelijk draait door wat zon mijn stemming
snel om
Hoe kan ik toch vergeten dat het ook lente
is? We zitten allen in hetzelfde schuitje,
de een die de ander meer dan pijnlijk mist.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Elkaar weer eens volop zien mogen!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.