INLOGGEN
«»

Gebeld worden bij eenzaamheid

Je hoeft in feite alleen maar die uitgestoken
hand te pakken... Een belbuddy presenteerde
zich in een folder
Ik nam gretig kennis van dit project, zag de
brochure eerder al liggen, snel meldde ik me aan

Vooralsnog werkt het: ik voerde al een aller-
aardigst gesprek... Vervolgen gaan we dit zeker
nu er een klik is en wel in zo een kort tijdsbestek!
De kerken zijn actief, zo ook het Rode Kruis
Je kunt het zo gek niet verzinnen

Al tamelijk snel voel jij je er geregeld dan thuis!

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gebeld worden bij eenzaamheid’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.