INLOGGEN
«»

Eenzaam

Eenzaam

Heel veel ouderen zitten
in een vergeethoek, hoe
spijtig dat ook vaak is.

Gelukkig geldt dat niet
voor ieder ouder
persoon.

Natuurlijk wordt eraan
ze gedacht, maar veel te
weinig.

Bij velen komt er wel
bezoek,
maar dat zou bij
anderen eigenlijk ook
moeten gebeuren.

Als je iemand weet, die
weinig of geen bezoek krijgt,
hoe leuk zou dat dan
zijn als je één keer in de
zoveel tijd even op
bezoek gaat.

Het wordt zeker
gewaardeerd en op prijs
gesteld, met open
armen wordt je
ontvangen.

Als we er nu eens met
z'n allen eens over
nadenken of er iemand
in de buurt woont, die
nauwelijks bezoek krijgt.

Even aandacht
schenken: wat zou het
veranderen voor al die
lieve oudere mensen.

Een bezoek, een
praatje, maar vooral de
gezelligheid stellen ze
zeker op prijs.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Eenzaam ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.