INLOGGEN
«»

Plexiglas liefde

liefde kent geen muren
geen veiligheid door plexiglas
of gesloten deuren

liefde telt alleen de uren
van samen zijn
zij wil zelf bepalen

hoeveel, hoe vaak, hoe lang
liefde is niet bang
zolang zij leven mag

elke gegeven dag
met haar handen in haar schoot
wacht ze met gebogen hoofd

hij heeft trouw beloofd
liefde kent geen regels
zelfs de best bedoelde

kunnen haar niets schelen
liefde kent kostbare tijd
ze willen deze niet kwijt

liefde wil geen spijt
van verloren uren
liefde beschermt haarzelf

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014Informatie bij het gedicht:

De ouderen in eenzaamheid door corona Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Plexiglas liefde ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.