INLOGGEN
«»

Kluizenaar

Beste vriend,

Je voelt je soms een 'kluizenaar'.
Ook niet zo gek, de tijden zijn zwaar.
Het is zo onwerkelijk, niemand te kunnen zien.
Je moeder nu en dan misschien.
Maar ook haar wil je niet besmetten.
Ben je iets verkouden en hoest je nu en dan.
Ga je niet naar haar toe, ook al was je dat van plan.
Dan voel je je best wel eens alleen.
Helemaal geen mensen om je heen.

We moeten maar hopen op betere tijden.
Dat ligt vast wel in het verschiet.
Ook al moeten we contact vermijden,
Vergeten doen we elkaar sowieso niet.
En met het mooie weer dat komen gaat.
Daar zijn we allemaal bij gebaat.
Lekker buiten zitten, op afstand weliswaar.
Dat maakt niet uit, we zien elkaar.

Lieve groet,
Een vriendin

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

misstien
Actief sinds: 14-04-2020Informatie bij het gedicht:

Ik heb een vriend, hij is vrijgezel en woont alleen. Hij moet ivm de corona thuis werken. Hij voelt zich vaak eenzaam. Voor hem speciaal dit gedicht gemaakt... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kluizenaar’ van misstien zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.