INLOGGEN
«»

Het verloop van een depressie

Heel erg langzaam kom ik graag onder de mensen
Het duurde jarenlang, was een langlopend proces
Óp deed ik alleraardigste kennissen, het weinige
dat mij nu nog rest

Ik vecht me nog altijd een weg terug naar
vrolijkheid en blijheid, ánderen gingen met hun leven
gewoon door
Zij hebben het grootste gelijk van de wereld

Mijn niet zélf gekozen eenzaamheid waaraan ik me
inmiddels al danig stoor.

Dakoyria, 2019.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-11-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het verloop van een depressie’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.