INLOGGEN
«»

Kanten

Er zijn vele kanten,
kanten aan kou
Kou,
Als een lege plek in mijn hart.
Kou,
als de duisternis de hoeken van het huis vult.
Kou,
als ik te lang blijf stilstaan bij wat er is gebeurd.
Kou,
van de eenzaamheid.

Er zijn vele kanten,
vele kanten aan eenzaamheid.
Eenzaam,
als er niemand is die om je geeft.
Eenzaam,
Als je afgesneden bent van de mensen om je heen.
Eenzaam,
als niemand naar je omkijkt.
Eenzaam,
als niemand je begrijpt.

Wat is de oplossing?
Hoe ontkom ik hieraan?
Hoe laat ik die pijn stoppen?
Zeg het me, schat
Zeg het me.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Hannah
Actief sinds: 16-07-2019Informatie bij het gedicht:

16 Juli 2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kanten’ van Hannah zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.