INLOGGEN
«»

Niemand

Niemand

Er is helemaal niemand,
Je voelt je intens alleen
Verlangend naar een band
Maar je vindt er geen één

Niemand die je ziet staan
Je eenzaamheid verlicht
Door met je mee te gaan
Je bent bang dat je zwicht

Neem weg de gedachten
Schenk mij erbarmen
Geef nieuwe krachten
Wilt U mij verwarmen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Niemand’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.