INLOGGEN
«»

Eenzaamheid

Ze is er elke dag weer,
keer op keer.
Ze slokt me op,
en breekt me af.
Vaak loop ik haar voorbij,
en ben ik blij dat ik haar nauwelijks zie.
Vooral 's avonds en 's nachts is ze bij mij.
Ze komt als een dief in de nacht.
Het is net of ze op me wacht.
Ze nestelt zich in mijn bed,
en zorgt voor een vreselijk vleselijk verlangen.
O God, wat ben ik nu bevangen,
door iets wat er niet meer is.
Bij het ontbijt kijkt ze me aan,
zoiets van:" vannacht heb je het slecht gedaan".
Daarna de dagelijkse sleur, ze is weer op de achtergrond,
geen gezeur.
Eenzaamheid, als ik flink ben wijs ik haar de deur.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Leeuwenburgh-kloosterman
Actief sinds: 07-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Eenzaamheid’ van Coby Leeuwenburgh-kloosterman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.