Daar sta ik dan

Gina

Soms voel ik me zo klein.
Zo klein dat ik me soms afvraag wat er gebeurt als ik er niet meer zou zijn.
Mensen vinden het leven een groot en lang pad.
Maar toch voelt het voor mij als een groot leeg en zwart gat.
Het leven voelt als een grote fout
En ik denk dat niemand van me houdt.
Als ik weg ga komen mijn fouten mij achterna.
Dan denk ik na... als ik er niet meer zou zijn, zou iedereen dan blijer zijn.
Weer denk ik na... maar het is al te laat.
Daar sta ik dan op de rand van dat hoge gebouw.
Zal ik springen?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gina (Actief sinds: 06-06-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Daar sta ik dan’ van Gina zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.