Bungelen

Vincent Oostrijck

Bungelen

Een man
Vroeg aan een vrouw:

"Als je me nou
Zo hoog hebt zitten
En mij zo enorm waardeert
Waarom laat je me dan bungelen
Tussen de sterren
Op eenzame hoogte ?"

Een voetstuk maakt eenzaam
Buitenaards eenzaam

Hij bereikte de top
Zonder iets te bereiken
Een waardeloos uitzicht
Op helemaal niets

Wie vangt de man op
Die eindeloos valt ?
Wie breekt zijn val
Zonder zelf te breken ?

Niemand vriend
Niemand
Wen er maar aan
En reken ook niet op mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vincent Oostrijck (Actief sinds: 20-08-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bungelen’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.