INLOGGEN
«»

mijn geluid

Mijn lippen bewegen
zoekend naar jouw oor
mijn stem ongehoord
zoekt naar haar geluid
mijn gedachten onbeperkt
compleet vrij uit
maar als mijn lippen bewegen
jouw oor gevonden
mijn stem haar klankbord uit
gedachten mijn woorden overspoelen
zal jij dan zwemmen
tot je uitgeput in stille wateren
de lichte trilling vindt
van de laatste weerstand
dat jou wil verdrinken
zal jij dan blijven zwemmen
tot stem, oor, geluid, gedachten
het water doen wijken
en ons beide adem geeft


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

A.T.
Actief sinds: 22-05-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘mijn geluid ’ van A.T. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.