INLOGGEN
«»

Eiland

Op mijn eiland

Omgeven met prachtige stranden
Verhuld in kleurrijke bossen
Bevind zich mijn bunker
Ondoordringbare muren

Geheel uit het zicht
Onttrokken
Een bank
Televisie
Kast vol boeken
Senseo apparaat

Op mijn strand laat ik mensen toe
Opdat ze zien hoe goed het is
Nooit komen ze verder
Dan de groene wildernis

Bij tegenslag stijgen de muren
De bomen geef ik groeimiddelen
Die moeten groter en mooier worden
Opdat mijn bunker beschermd kan blijven

Het voelt alsof de zee
Mijn eiland verder van land duwt
Woester wordt
Mettertijd moeilijker te overbruggen

Waar is Mozes?
Wanneer je hem nodig hebt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

weharo
Actief sinds: 09-04-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Eiland’ van weharo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.