INLOGGEN
«»

Herinnering

Herinnering

‘Een traan glijdt langzaam over mijn wang
Gevuld met herinneringen
Mijn god wat doet het pijn
Waarom is het leven niet gewoon fijn.

Kleinkinderen spelen en huppelden in mijn huis
Ze voelden zich thuis bij oma,
die zielsveel van ze hield
Samen zongen wij en maakten wij muziek
Mijn kleindochter danste.
Het was uniek.

Die tijd is voorbij
Ik zie geen kleinkind meer
Ben eenzaam en alleen met mijn verdriet
Een traan die langzaam naar beneden glijdt
Gevuld, met herinneringen’.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Barend Franzani
Actief sinds: 09-12-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Herinnering’ van Barend Franzani zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.