Misantropie?

Dakoyria

Voor ik me geheel in misantropie verlies
laaf ik mij maar aan mooie muziek,
waarvoor ik zo heel graag nu kies!
Het geeft fijn troost in dit aardse tranendal
Búiten vrolijkt me óók al niet zo op,
mistroostig, die sfeer, al met al.

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Misantropie?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.