INLOGGEN
«»

Leren léven!

Álles heb ik werkelijk eraan gedaan
sterker in het leven te staan
Ik red me nu bést, dat is echt waar
Maar blijvend voel ik me zo naar...

Mij ontbreekt mijn gezin, grotendeels
buiten mijn schuld
Voor het ándere part raakt op mijn geduld.

Ik leef zo rustig voort, als je dat léven
noemt
Familiebetrekkingen worden terécht
geroemd!

Mijn eenzaamheid, zij blijft bestaan
Tijd voor hobby's wel volop,
maar geen middelen ervoor te gáán.

Ja, ik heb grote fouten gemaakt en was
tegen teveel niet opgewassen
Ik liet me door gebeurtenissen verrassen.

En nu? Ik weet het echt werkelijk niet.
Ik sukkel maar wat door, ondersteund door
wat kennissen in mijn verdriet.

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-09-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Leren léven!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.