Ik mis je

Floor Pits

Ik mis je
Waar ben je
Ik zoek je
Waarom ren je
Ik roep je
wie ben je
Zwevende woorden
Hoog in de lucht
Nooit aangekomen
Ver heen gevlucht
Toch ben ik zeker
Ooit weer dichtbij
Het potje
De deksel
Jij samen met mij



Verstuurd vanaf mijn iPhone

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-06-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Floor Pits (Actief sinds: 29-05-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik mis je’ van Floor Pits zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.