INLOGGEN
«»

Met z'n allen alleen

Iedereen is alleen en sommige zijn het samen
Sommige met elkaar, sommige met dierbaren
Sommige kunnen alleen maar zijn
Sommige kunnen het niet verklaren
Voor sommige is alleen zijn fijn
Voor sommige is alleen zijn tranen

Alleen zijn is geen keuze die men maakt
Alleen zijn is niet omdat je word gehaat
Alleen zijn maakt dat je kan verbinden
Alleen moet je wel een connectie vinden
Een stel is slechts een exemplaar
Waar je nog steeds alleen in kan staan

Het gaat niet om of je alleen bent
als je maar niet lijd
Onthoud alleen zijn is nog steeds
geen eenzaamheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-02-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lachaim
Actief sinds: 28-01-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Met z'n allen alleen’ van Lachaim zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.