Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

MUZIKAAL BEKLAG !!!

MUZIKAAL
BEKLAG !!!

De Holocaust
herdenkend,
in trillende
viole-snaar,
na stemme-zang,
dàt het
allerbeste,
vertolken kan
en mag !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dichterbijblij
Actief sinds: 03-12-2019
Informatie bij het gedicht:

19 september 2021, onthullingsdag van het Nationaal Holocaust Namenmonument voor hen, zonder graf,omgekomen in concentratie-kampen, tijdens executies, door slavenarbeid, ziekte, honger en uitputting, van 102duizend Joodse Nederlanders en 220 Roma en Sinti, als slachtoffer van de nazi's. Met naam en leeftijd in steen gegrift, ter herdenking.
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘MUZIKAAL BEKLAG !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.