INLOGGEN
«»

Overleden licht


overleden licht


wij wisten
dat zij kwamen
zagen waxinelichtjes
warmte dansen
zonder ademhalen

de haartjes op
mijn armen hebben
zich niet opgericht
er is geen angst
voor overleden licht

in het aardse
heeft het leven
jullie toegeschenen
in ogen en lach tot een
laatste afscheid nemen

juist het gaan
heeft pijn gedaan
wij hebben nooit echt
kunnen weten dat jullie
ons niet zouden vergeten

daarom komen wij samen
om het onafscheidelijke
te beamen dat jullie
altijd zullen blijven om met
ons geschiedenis te schrijven


wil melker
02/11/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Overleden licht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.