>

Een perfecte dag

Dakoyria

Vandaag lijkt alles in perfecte harmonie
Veel vrolijke, blije mensen die ik er zie
Overal de vlaggen nadrukkelijk úit
De natuur wel zó mooi alsof die wachtte
op deze dag, tot besluit!

Wat meer zouden we ons wensen nog?
Een verrukkelijke zon die kwam ópvrolijken
toch...
Lang nog zal deze dag in mijn herinnering
blijven; zo vreedzaam, ongestoord, ja die
zal echt wel beklijven.

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-05-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een perfecte dag’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.