>

Vijf Mei

Willem Bernardus Tijssen

Vijf mei is vrij
Van oorlog voor mij.
Van oorlog voorbij
Voor victorie.

Voor mij is vijf mei
Vrij van oorlog.
Voorbij oorlog is voor mij
Vrede en victorie.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-05-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vijf Mei’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.