INLOGGEN
«»

Edinburgh en Chester Zoo

De t.v. staat de laatste tijd ból van programma's
over dieren
Je kunt gemakkelijk van de ene zender naar de
andere zwieren...

Favoriet bij mij is Edinburgh Zoo, maar ook Chester
schiet voorbij Diersoorten, artsen, verzorgers in een
lange rij Wat een kennis en kunde is daar, diverse
fokprogramma's voor elkaar!

Sommige dierrassen zijn al vrijwel uitgeroeid...
De dierentuin heeft zich op het nippertje ermee bemoeid
Soms geeft het nog maar een paar exemplaren!
Redt een zwak en ziek dier het wel en het kunnen sparen?

In het wild zijn zij allang uitgestorven... Vaklui in de Zoo
op wetenschappelijk gebied komen óm in hun zorgen

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Edinburgh en Chester Zoo’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.