INLOGGEN
«»

egel in schaduwlicht

opgerold van schrik verzwegen
lag hij laaggegrast gelegen
trillend met angstgevoel
bewust van aanvalsdoel

onverwacht zijn stekels bedekt door schaduwlicht
met liefde gevulde handen natuurgericht
naar dicht gewas met gekleurde struiken gebracht
veilig opgeborgen tussen vers bloemenpracht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-08-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Paul Duyvesteyn
Actief sinds: 11-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘egel in schaduwlicht’ van Paul Duyvesteyn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.