Heerlijk geaaid worden...

Dakoyria

Ik moet dan eerlijk toegeven: het heeft beslist wel
iets... Zo een warm, zachtaardig beestje tegen mijn
borst Uit het niets klinkt plotseling een tevreden
geknor, het vindt het meer dan heerlijk hoor

Voorzichtig en zachtjes ga ik door met mijn subtiel
geaai Ook ikzelf vind daarin vooralsnog mijn draai
Wel ligt voor alle zekerheid een dubbel gevouwen
handdoek om me heen

Ach ja, plassen en poepen dat niet verdween!
Uit mijn geopende hand wordt met een snel gebaar
wat lekkers gehaald en smullen dan maar.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Heerlijk geaaid worden...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.