Vlinders beleven

Roel van Ekeris

Fleur op
Bij het zien van vlinders
Geniet van wat het je bracht
De spanning wordt minder
Genieten zorgt voor een lach

Beleef ieder vlindersignaal
Iedere vlinder vertelt zijn eigen verhaal
Koolwitjes in het boerenland
Aurelia’s aan een bosrand

Kijkend naar ijsvogelvlinders
Kleurenrijkdom van de dagpauwoog
Een vuurvlinder tussen de kruiden vinden
Al het vrolijke dat voor je bewoog

Vlinder maar met ze mee
Als bloemen voeding zal geven
Vlinders drinkend bij een bloedende boom
Beleef dit leven het als een zoete droom

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vlinders beleven’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.