Mierenzoet

Roel van Ekeris

Het leven is een paradijs
Het brengt voorjaarsvogels van de wijs
Onder de blauwe hemel mag liefde trakteren
Voorjaarsgevoel zal dirigeren

Blijheid in de open lucht
Liefde als verboden vrucht
Laat de vogels maar lekker zingen
Het voorjaar laat elkaar beminnen

Ondeugend lachen met spielerisch plezier
Op een rug daar kriebelt een mier
Gillend zijn ze opgestaan
Duizenden mieren op een broek spontaan

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mierenzoet’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.