Bosvogels verblijden

Roel van Ekeris

Het bos straalt z’n rust uit
Het is jouw ijkpunt van vrede
Waar de massaliteit wordt vermeden
Indrukken anders worden vergeleken

Je voelt je er fijn
Alleen zijn met een konijn
Een blaadjes cirkelend in de wind
Waar jij je innerlijke metamorfose ondervind

Het leven is er genieten
Andere gedachten die je spontaan verlieten
Je kunt er zo lekker afstand nemen
Het gezond strekken van je benen

Natuur voedt het loslaten
Je inspecteert er de spechtengaten
En hoort de Kleine bonte specht
Je bent er aan de vogels gehecht

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bosvogels verblijden’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.