dierenwijsheid

godschalk ludo

in de tijd dat dieren nog spraken

Ik kan niet altijd men ei kwijt in dit leven
Daarom heb ik het maar weggeschreven
Zij de kip tot de haan
En als ge het niet smaakt, dan mag je het zeggen
Dan ga ik het wel op een ander leggen

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘dierenwijsheid’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.