INLOGGEN
«»

Bronstige gladiatoren

Bosrijk leven
Je komt er niemand tegen
Een sfeer van welbehagen
Slechts herten die er aandacht vragen

Uitzichten om van je af te turen
Doorkijkjes om te gluren
Wildzucht van bronstigheid
Waar het hijgend hert zijn eigen leven leidt

Matador van ontzag
Tien maanden dat hij geen vrouwtje zag
Twee maanden van heftig aanstellen
Verdrijft er al z’n metgezellen

Bronstmanen fier en fel
Burlend schreeuwen
Een kaalwildroedel in de knel
Een spektakel van ver voor de middeleeuwen

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bronstige gladiatoren’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.