INLOGGEN
«»

Wolken met vlinders

Wolken met vlinders
Als je kijkt langs bergstromen
Waar bergpaadjes samenkomen
Het zijn je vrolijke gedachtenbinders

Drinkgezelschappen bij elkaar
Sommigen vormen een paar
Je ziet ze vocht opnemen
Hier ontvouw je determinatieproblemen

Het voelt vrolijk om er bij te staan
Je ziet zoveel fladderend voorbij je gaan
Het geeft de sfeer van voldoening
Invoelbaar proef je de verzoening

Vlinders maken blij
Spelen gedachten vrij
Het zijn wondertjes van natuur
Vrienden van zonnige temperatuur

Vlinders zijn het waard om te waarderen
Hun landschappen mogen we niet elimineren
Vlinders geven tevredenheid
Iedere vlinder minder is afscheid

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wolken met vlinders’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.