Goedendag

Dick Voogd

Goedendag

Hier sta ik dan voor jullie
allemaal
alleen, klein, maar
dapper.

Natuurlijk wens ik jullie
een mooie dag met veel
zon.

Voor mij
is het leven net
begonnen,
dat kunnen jullie wel
zien.

Het lijkt mij aangenaam,
om hier op aarde te
mogen zijn.

Jullie mensen zitten nu
in een moeilijke tijd,
maar houd hoop dat het
goed mag komen.

Kijk gewoon een paar
keer naar mij
en je wordt vast en
zeker een beetje blij.

Veel liefs van het kleine eendje

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Goedendag ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.