INLOGGEN
«»

Muizende vossen

Silhouetten
Nu is het goed opletten
Een verschuilplekje in het bos
In de schemer sluipt een vos

Een dennetje voor camouflage
Verstoren is een blamage
Wild spotten is een avontuur
In de hoop dat je een vos begluurt

Je wilt niet dat takken kraken
Jouw geur mag niet hun neusje raken
Het vosje is aan het muizen
Ze probeert ze erin te luizen

Behoedzaam sluipt ze door het gras
Ze verkiest het hoogste gewas
De welpjes wachten in het hol
Wachtend tot moeders thuis komt met een muis of mol

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Muizende vossen’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.