INLOGGEN
«»

Een huisdier

Wat is er mooier in je korte bestaan, om meteen dier door het leven te gaan
Een huisdier die je altijd trouw is, liefde geeft en altijd blij is als je thuis komt en me een blaf je verwelkomd
Daarom begrijp ik ook niet waarom ze soms als vuil aan de kant worden gezet
En dat alleen al voor je vakantie pret
Mens begin er dan niet aan, als je er toch niet klaar voor wilt staan
Waar je aan begint maak je af
Want je wist van te voren wat je hebt aangeschaft.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst
Actief sinds: 18-05-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een huisdier’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.