INLOGGEN
«»

De merel heeft honger

De merel hipt wat op en neer, troost zich
met bessen... Nu alweer!
Tenminste nog íets voor zijn al te lege buik
Eiwitten geeft het heel weinig, misschien
nog een beetje, onder die besneeuwde struik?

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-01-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De merel heeft honger’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.