INLOGGEN
«»

mens en dier

Mens en dier


stilte
aanwezig zijn
voelen
wennen aan elkaar

meer voelen
vertrouwen laten groeien
voorzichtig
wederzijds respect

nooit forceren
geen doelen
afwachten
laten groeien

genieten van wat is
van elke toenadering
van elk moment van verbinding
van elkaar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Leentje
Actief sinds: 01-08-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘mens en dier’ van Leentje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.