De dans

Dick Voogd

De dans

De liefdesdans van de twee futen
een prachtig gezicht.
Dansend van plezier
op het water.
Dieren hebben ook
gevoelens.
Ook zij willen de liefde delen
en daar is natuurlijk niets op tegen.
Dansend in het water, geeft vreugde als
je dat mee mag maken.
Als mens voel je je dan gezegend.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Informatie bij het gedicht

Gevoelens hebben dieren ook. Prachtig om te zien deze liefdesdans.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De dans’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.