INLOGGEN
«»

Vogels voeren

Meelij heb ik met de vogels, zij hebben
het heel hard te verduren.....
Voeren leidt tot nare fricties met de
buren.

Gepoep wordt absoluut terecht gevreesd
Ondertussen geen enkel begrip voor zo
een arm beest!
Wáter was vast een goed schoonmaak-
middel geweest.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vogels voeren’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.