INLOGGEN
«»

Góede baasjes

Zo heel vaak wordt er volkomen terecht op
gruwelijke misstanden gelet
Baasjes verwaarlozen hun beest, zijn erg
onverschillig geweest.

Talrijker echter zijn de situaties waarin het
juist góed gaat Te weinig wordt daarover
gepraat.

Lóf verdienen deze mensen die zich
belangeloos naar hun dier richten en alle
goeds van de wereld toewensen!

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Góede baasjes’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.