INLOGGEN
«»

Vogels

Vogels zingen hoog hun lied
Maar kennen zij ook verdriet?

Of is voor zo'n klein beestje
Het leven één mooi feestje?

Als het te koud wordt in boom of heg
Vliegen ze gewoon ver weg

Over land en zee
met de slag van hun vleugels mee

Alleen de terksten zullen overleven
Maar ze leven ondertussen zonder angst en beven

Een vogel zijn lijkt me zo gek nog niet
Hoog in boom of lucht ben je toch een blije Piet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Marjolein
Actief sinds: 13-02-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vogels’ van Marjolein zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.