INLOGGEN
«»

Met de hond aan het strand

Met de hond aan het strand

Lopend over het strand,
tot de rand van het zand,
tot het begin van het water.

Lopend over het strand,
hand in hand.
De linker om de rechter,
de linker gekromd,
de rechter wat rechter.

Lopend over het strand,
met de hond aan de hand.
Als beloning geef ik hem “vrij”.
De blijheid van de vrijheid,
tot de rand van het zand,
trouw tot aan de overkant.
De overkant van het water,
…maar zover kan ik de stok niet gooien.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Stein Ecke
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Met de hond aan het strand’ van Stein Ecke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.