Gebonden

Marill Meijs

 bindt mij niet vast
 al ben ik voor jou een last
 mijn vleugels wil ik uitslaan
 om de weide wereld in te gaan
 wanneer mag ik boeken
 om mijn Valken familie te bezoeken

 laat me nu maar los
 al veel te lang mis ik mijn bos
 maar dat is het ergste niet
 mijn stilste verdriet
 zal ik je bekennen
 is........
 dat ik misschien nooit meer kan wennen
 aan mijn natuurlijk bestaan
 wat heb je met mij gedaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marill Meijs (Actief sinds: 30-03-2014)

Informatie bij het gedicht

dit gedicht schrijf ik voor allen die op welke manier dan gebonden zitten aan verleden en heden

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gebonden ’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.