Poezen gedicht

droomster

 Heerlijk gewandeld
 de hort op geweest
 gejaagd op
 een enkel klein beest.
 Door m'n luikje
 naar binnen gewipt.
 Hier behaaglijk warm
 waar mijn baasje nerveus
 loopt te drentelen.
 Zij lijkt wel doorgeflipt.
 Zet nu mijn strategie in
 geef haar kopjes
 strijk langs haar benen
 terwijl ik zachtjes spin.
 Ze laat zich naar haar
 stoel leiden en ploft erin.
 Spring op haar schoot
 en ga weer verder
 met mijn gepaai
 ik was immers nog maar
 bij het begin!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Poezen gedicht’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.